Contact

Het Secretariaat Richtlijn Steigers is ondergebracht bij de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) en Bouwend Nederland. De doelstelling van de VSB is het verbeteren van de algehele maatschappelijke erkenning van het vakgebied “Werken op hoogte”. Daarbij vervult de VSB een objectieve, gezaghebbende positie met betrekking tot de steigerbouw, het werken met arbeidsmiddelen ten behoeve van het werken op hoogte, betonbekistingen en ondersteuningen. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. Zij werkt hierbij aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doet Bouwend Nederland middels drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.
 
U kunt ons bereiken via:

VSB
Postbus 190
2700 AD ZOETERMEER

T : 088 400 84 58
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.richtlijnsteigers.nl

Bouwend Nederland
Postbus 340
2700 AH ZOETERMEER

T : 079 325 21 95
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.richtlijnsteigers.nl

Een initiatief van

VSB Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven
www. www.vsbnetwerk.nl

Bouwend Nederland
www.bouwendnederland.nl

Printversie

Geïnteresseerd in een geprinte versie? Bekijk de informatie en bestel uw geprinte versie via ons online bestelformulier. 

Disclaimer

Bij de samenstelling van deze uitgave is door de Commissie Richtlijn Steigers en de instellingen en bedrijven die daaraan hebben meegewerkt, een zo groot mogelijke zorgvuldigheid betracht. Door de Commissie en meewerkende derden wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard indien gegevens uit deze uitgave niet mochten leiden tot het bedoelde resultaat of aanleiding mochten geven tot enigerlei schade.
U bevindt zich hier: Home Contact